VVO-Kojamo ja sosiaalinen asuntotuotanto

Keskiviikkona 22.5. meille tulee alustamaan Yrjö Kopran kutsumana VVO-Kojamon pitkäaikainen toimitusjohtaja Ben Grass. Hänen aiheenaan on sosiaalinen asuntotuotanto ja alan suurin toimija Suomessa.

Kansanvallan peruskorjaus

Keskiviikkona 15.5.2019 meille tulee Pentti Kotoaron kutsumana alustamaan diplomaatti ja kulttuurivaikuttaja Petri Tuomi-Nikula. Tätä nykyä hän toimii neuvonantajana Sitran avainohjelmassa nimeltä Kansanvallan peruskorjaus.

Ajankohtaista arvopaperisäästämisestä

Vapputauon jälkeen kokoukset jatkuvat keskiviikkona 8. toukokuuta, jolloin vieraaksemme saapuu Yrjö Kopran kutsumana Pörssisäätiön ja Oy Pörssitalo – Börshuset Ab:n toimitusjohtaja Sari Lounasmeri. Hänen alustuksensa otsikko on Ajankohtaista arvopaperisäästämisestä.

Lars Sonckin huvila-arkkitehtuuri

Keskiviikkona 24. huhtikuuta meille alusti veljemme Hannu Luotonen. Hänen aiheenaan oli Lars Sonckin huvila-arkkitehtuuri, suurelle yleisölle vähemmän tunnettu puoli hänen elämäntyöstään.

Lauttasaaren senioritalo

Lauttasaaren senioritalo on klubille merkityksellinen paikka, koska klubimme on yksi taloa ylläpitävän säätiön perustajajäsenistä. Senioritalon tilanteesta meille alustaa keskiviikkona 17. huhtikuuta toiminnanjohtaja Saija Toropainen.

Akut

Keskiviikkona 3.4.2019 meille alustaa veljemme Matti Pikarla. Hänen aiheenaan ovat akut. Eli olemme jälleen ajan hermolla – puhetta siitä mistä puhutaan!

Ilmastonmuutoksen torjunnan hinta

Keskiviikkona 27.3. meille alustaa veljemme Yrjö Kopra. Yrjön aiheena on ilmastonmuutoksen hillitsemisen hintalappu. Sen verran voi paljastaa, että luvussa on 13 nollaa.

Näin Sanoma pelastettiin

Keskiviikkona 20. maaliskuuta meille saapuu alustamaan Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta. Hän kertoo, miten Sanoma käännettiin nousuun vuoden 2015 jälkeen. Kalstan on kutsunut veljemme Antero Pajari.

Varhaiskasvatus Suomessa – vientituote

Keskiviikkona 13. maaliskuuta meille saapuu alustamaan kasvatustieteiden tohtori Jonna Kangas. Aiheena on suomalainen varhaiskasvatus ja sen vientipotentiaali. Jonnan on kutsunut kokoukseen veljemme Markku Kangas.