Kokoukset tauolle vuoden loppuun asti

Koronaepidemiasta johtuvien kokoontumisrajoitusten vuoksi loppuvuoden kokoukset on peruttu. Hallitus päättää vuoden vaihduttua, milloin ja missä muodossa kokouksia jatketaan.

Etiopian tilanne

Keskiviikkona 18. marraskuuta meille esitelmöi veljemme Yrjö Kopra. Hän kertoo omakohtaisten kokemusten perusteella Etiopiasta. Maa on jälleen noussut kansainvälisten uutisten aiheeksi pohjoisosan Tigrayn sotatilan vuoksi.

Senioritalon kuulumisia

Keskiviikkona 11. marraskuuta meille tulee alustamaan kruununjalokivemme Lauttasaaren senioritalon toiminnanjohtaja Saija Toropainen. Hän kertoo, miten talolla ja sen asukkailla menee. Toropaisen on kutsunut Seppo Rantanen.

Data – uusi öljy

Keskiviikkona 4. marraskuuta meille alustaa konsulttiyhtiö Solitan ulkomaantoiminnoista vastaava Peter Barkman. Hänen otsikkonsa on: Miksi datasta puhutaan uutena öljynä? Barkmanin on kutsunut Antero Pajari.

Jan Feller: Saksalais-suomalainen kauppakamari

Keskiviikkona 21. lokakuuta meille tulee alustamaan Saksalais-suomalaisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jan Feller. Hän antaa yleisesityksen kauppakamarin toiminnasta ja kertoo samalla bisneskulttuurien eroista kahden maan välillä.

Suomen Latu: Katsaus ulkoilun maailmaan

Keskiviikkona 7. lokakuuta meille alustaa Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson. Hänellä on tarjolla katsaus ulkoilun maailmaan: miten ja missä suomalaiset ulkoilevat. Puhutaan myös poikkeusolojen vaikutuksesta ulkoiluun ja järjestötoimintaan.

Suuryritysten yhteiskuntavastuusta

Keskiviikkona 30. syyskuuta meille alustaa veljemme Yrjö Kopra. Yrjön aihe osuu yhteiskunnallisen keskustelun hermoon. Otsikko kuuluu: ”Suuryritysten yhteiskuntavastuusta”.