Johdon palkitsemisen onnistumiset ja epäonnistumiset

Keskiviikkona 11. maaliskuuta meille alustaa veljemme Yrjö Kopra. Hänen otsikkonsa on: Johdon palkitsemisen onnistumiset ja epäonnistumiset. Luvassa kutkuttavia tapauksia ja havainnollisia esimerkkejä. Sekä tietenkin varmaa tietoa.

Näin syntyy konsertti

Keskiviikkona 4. maaliskuuta meille tulee alustamaan suomalaisen barokkiorkesteri Fibon toiminnanjohtaja, musiikin maisteri ja alttoviulisti Laura Kajander.  Hän kertoo, millaista työtä edellyttää konserttitapahtuman aikaansaaminen. Kajanderin on kutsunut Pentti Kotoaro.

 

Meribiologiaa

Keskiviikkona 12. helmikuuta meille alustaa palkittu luonto- ja sukelluskuvaaja Pekka Tuuri. Hän puhuu meribiologiasta. Tuurin on kutsunut Seppo Sipinen.

Myymälävarkaudet päivittäistavarakaupoissa

Keskiviikkona 5. helmikuuta meille alustaa veljemme Niklas Carlstedt. Hänen aiheenaan ovat myymälävarkaudet päivittäistavarakaupoissa. Taatusti kokemusperäistä tietoa – kauppiaan näkökulmasta.

Suomi.fi

Keskiviikkona 29. tammikuuta meille alustaa veljemme Pepi Takala. Hän kertoo Suomi.fi-verkkoportaalista, joka määritelmällisesti tarjoaa ”tietoa ja palveluja elämän eri tilanteisiin”. Käyttö tietenkin vaatii internet-yhteyden. Tässä orientoitumista varten linkki.

P.S. Oma läppäri kannattaa ottaa mukaan!

Perustuslaki, politiikka ja populismi

Keskiviikkona 22. tammikuuta vieraaksemme saapuu Helsingin yliopiston valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen, alansa ehdoton huippuasiantuntija. Hänen otsikkonsa on Perustuslaki, politiikka ja populismi. Ojasen on kutsunut Yrjö Kopra.

Ruotsinkielisten seurakuntien haasteet

Keskiviikkona 15. tammikuuta vieraaksemme tulee vt. kirkkoherra Fred Wilen. Hän kertoo meille Suomen ruotsinkielisten seurakuntien haasteista. Wilenin on kutsunut Antero Pajari.

Kevään työmarkkinakierros

Keskiviikkona 8. tammikuuta kevätkauden alkajaisiksi meille tulee alustamaan Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja, oikeustieteiden kandidaatti Jyrki Hollmén. Hän kertoo kevään työmarkkinakierroksen asetelmista metsäteollisuuden näkökulmasta. Hollménin on kutsunut Ilkka Ahtiainen.