Matti Pikarla: Puolijohdepula

Keskiviikkona 1. kesäkuuta meille alustaa veljemme Matti Pikarla, aiheena puolijohdepula. Vastikään uutisoitiin kiinalaisomisteisen piikiekkoja valmistavan Okmeticin isosta investoinnista Vantaalle turvaamaan monelle teknologian alalle elintärkeiden mikropiirien saatavuus.

Eija Wallenius: Naisten Pankin tarina

Keskiviikkona 25. toukokuuta meille alustaa yhteyspäällikkö Eija Wallenius Naisten Pankista. Hän kertoo meille arvokkaasta ja tuloksekkaasta työstä, jota Naisten Pankki tekee naisten ja lasten köyhyyden kitkemiseksi kehitysmaissa.

EI KOKOUSTA

Keskiviikkona 18. toukokuuta ei pidetä kokousta. Kokouksen peruminen johtuu päällekkäisestä varauksesta kabinetissa.

Peter Aho: Digitaalinen taloushallinto

Keskiviikkona 4. toukokuuta meille alustaa toimitusjohtaja Peter Aho Administer Oyj:stä. Yhtiö on kasvanut nopeasti alallaan eli digitaalisessa taloushallinnossa yhdeksi Suomen suurimmista. Äskettäin Administer listautui pörssiin.  Kuulemme alan näkymistä ja siitä, miten listautuminen onnistui.

Jussi Sane: Covid-19

Keskiviikkona 27. huhtikuuta meille tulee vieraaksi epidemiologi Jussi Sane. Sane oli julkisuudessa THL:n edustajana varsinkin pandemian alkuvaiheissa. Hän on julkisuudessa pyrkinyt suhteuttamaan Covid-19:ää muihin hengitystieinfektioihin ja peräänkuuluttanut näyttöön perustuvaa kansanterveyspolitiikkaa. Pandemian nyt väistyessä saamme kuulla todellisen asiantuntijan yhteenvetoa.

Mika Nykänen: HSL:n tilanne ja strategia

Keskiviikkona 20. huhtikuuta vieraaksemme tulee HSL:n toimitusjohtaja Mika Nykänen. HSL on ollut koronan kourissa, mikä on merkinnyt matkustajamäärien laskua. Mikä on tilanne nyt? Nykäsen otsikko on HSL:n tilanne ja strategia.

Anne Nurminen ja Susan Mykrä: Lotta Svärd Säätiö

Keskiviikkona 13. huhtikuuta meille saapuvat alustamaan Lotta Svärd Säätiön toiminnanjohtaja Anne Nurminen ja viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Susan Mykrä. He kertovat, mitä säätiö tekee nyt kun sotaveteraanien ja lottien määrä vähenee vähenemistään. Otsikkona on: ”Vaikuttavilla lottateoilla kohti tulevaisuutta”.