Seppo Rantanen

Otsikko ei johda harhaan. Keskiviikkona 18. syyskuuta meille alustaa uusi jäsenemme Seppo Rantanen. On ego-esitelmän aika.

Rinteen hallitus ja politiikan syksy

Keskiviikkona 11.9. vieraaksemme saapuu MTV:n uutisten yhteiskuntatoimituksen päällikkö Eeva Lehtimäki. Kuulemme alustuksen siitä, miltä kotimaisen politiikan asetelmat näyttävät nyt, kun Rinteen hallitus on aloittanut, keskusta on saanut uuden puheenjohtajan ja perussuomalaiset porskuttaa gallup-kärjessä.

Punaisen Ristin Veripalvelu

Keskiviikkona 21. elokuuta meille alustaa Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun vastaava lääkäri, MD, PhD, Johanna Castrén. Veripalvelu vastaa Suomen verihuollosta, tuottaa laboratoriopalveluita sekä harjoittaa biopankki- ja tutkimustoimintaa. Johannan on kutsunut veljemme Jaakko Castrén.

Digitaaliset urakyvykkyydet

Keskiviikkona 14.8. meille alustaa Heini Hult. Hänen otsikkonsa on Digitaaliset urakyvykkyydet. Heini kertoo uravalmentajan näkökulmasta, millaisia vaatimuksia nykyinen työelämä asettaa ja miten omia valmiuksiaan voi parantaa. Heini työskentelee Yhteiskunta-alan korkeakoulutetuissa eli YKA:ssa, joka on akavalainen keskikokoinen liitto.

Murhatut veljet

Keskiviikkona 5.6.2019 kuulemme alustuksen otsikolla Murhatut veljet. Onneksi ketään rotaryveljeä ei ole murhattu, vaan kyseessä on tietokirjailija filosofian tohtori Marko Paavilaisen viime vuonna ilmestynyt kirja, joka kertoo Thomén veljesten traagisen tarinan kansalaissodan vuodelta 1918. Paavilaisen on kokoukseemme kutsunut Jukka Sirén.

Suomen hävittäjäkaupat

Keskiviikkona 29. toukokuuta meille alustaa veljemme Mikael Westermarck. Hänen aiheensa on hävittäjäkaupat. Rinteen hallitus (?) tekee päätöksen Hornetin seuraajasta, joten aihe on päivä päivältä yhä ajankohtaisempi.
 

VVO-Kojamo ja sosiaalinen asuntotuotanto

Keskiviikkona 22.5. meille tulee alustamaan Yrjö Kopran kutsumana VVO-Kojamon pitkäaikainen toimitusjohtaja Ben Grass. Hänen aiheenaan on sosiaalinen asuntotuotanto ja alan suurin toimija Suomessa.

Kansanvallan peruskorjaus

Keskiviikkona 15.5.2019 meille tulee Pentti Kotoaron kutsumana alustamaan diplomaatti ja kulttuurivaikuttaja Petri Tuomi-Nikula. Tätä nykyä hän toimii neuvonantajana Sitran avainohjelmassa nimeltä Kansanvallan peruskorjaus.